Skriv din historie om stress

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Mivers mail er et splinternyt stress-forum for børn på nettet. Her får de mulighed for at udveksle erfaringer om stress og pres, hvad enten stressen er forårsaget af en ulykkelig forelskelse, mobning, for mange fritidsinteresser, manglende evner for brøkregning, lunefulde lærere eller noget helt andet.

Manden bag initiativet er forfatteren Bo Skjoldborg, der har skrevet bogen »Vild flugt«, hvor læserne på nettet kunne stille spørgsmål til personerne i bogen og få svar. I denne måned kommer der endnu en vild bog. Denne gang handler det om en vild ferie. Bogen har et underliggende stresstema, som man kan følge op på på nettet, hvor der også er mulighed for at få uddybende kommentarer fra bøgernes hovedpersoner. Klik ind på www.vild-bog.dk/miversmail