0   148

Skriv din historie om stress

Mivers mail er et splinternyt stress-forum for børn på nettet. Her får de mulighed for at udveksle erfaringer om stress og pres, hvad enten stressen er forårsaget af en ulykkelig forelskelse, mobning, for mange fritidsinteresser, manglende evner for brøkregning, lunefulde lærere eller noget helt andet.

Artiklen fortsætter under banneret

Manden bag initiativet er forfatteren Bo Skjoldborg, der har skrevet bogen »Vild flugt«, hvor læserne på nettet kunne stille spørgsmål til personerne i bogen og få svar. I denne måned kommer der endnu en vild bog. Denne gang handler det om en vild ferie. Bogen har et underliggende stresstema, som man kan følge op på på nettet, hvor der også er mulighed for at få uddybende kommentarer fra bøgernes hovedpersoner. Klik ind på www.vild-bog.dk/miversmail


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks