0   157

Ha’ det godt i skolen

»Det er da fint at gå i skole her. Men jeg ved selvfølgelig ikke, om det bare er, fordi jeg ikke ved bedre«. Sådan har en dreng fra 6. klasse skrevet til DCUM Dansk Center for Undervisningsmiljø. Citatet findes i et nyt materiale fra DCUM. En elevguide, lærerguide og film til 5. til 8. klassetrin.

Artiklen fortsætter under banneret

Materialet handler om elevernes undervisningsmiljø, som de jo selv er eksperter i. Hvordan man kan undersøge og forbedre miljøet. Hvordan gode oplevelser kan blive til gode historier, der bliver til de temaer, eleverne kan arbejde videre med. Guider og film kan fra 5. oktober rekvireres gratis via www.dcum.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks