Debat

Skån os for Vagn Madsen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er til stigende irritation, at jeg stort set hver eneste uge skal delagtiggøres i Vagn Madsens forskruede meninger om alt mellem himmel og jord plus det løse.

Især er det vel ikke nødvendigt længere at fremføre Madsens meninger om den udelte skole.

Vi har forstået.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Men mange af os bliver nok ikke enige med Madsen, uanset hvor mange læserbreve han får lov til at fylde vort ellers udmærkede blad med.

Spørgsmål: Kan vi alle sammen komme i bladet hver uge?

Var der ikke noget med, at bladet er blevet »slanket« på grund af besparelser?

Svar

Nej, alle kan ikke komme i bladet hver uge. Vores synes jeg fornemme tradition med, at alle medlemmer kan komme til orde, bygger på, at man også tager og viser hensyn. Traditionen presses også af, at regeringen har givet alle fagblade en anstrengt økonomi. Derfor tvinges vi til at redigere strammere. Men jeg anser det for særdeles vigtigt for foreningsdemokratiet og den pædagogiske debat, at alle holdninger kan komme frem.

Folkeskolen optager ikke alle de indlæg, vi får fra Vagn Madsen.

Thorkild Thejsen, chefredaktør, Folkeskolen