Debat
0   170

Skån os for Vagn Madsen

Det er til stigende irritation, at jeg stort set hver eneste uge skal delagtiggøres i Vagn Madsens forskruede meninger om alt mellem himmel og jord plus det løse.

Især er det vel ikke nødvendigt længere at fremføre Madsens meninger om den udelte skole.

Artiklen fortsætter under banneret

Vi har forstået.

Men mange af os bliver nok ikke enige med Madsen, uanset hvor mange læserbreve han får lov til at fylde vort ellers udmærkede blad med.

Spørgsmål: Kan vi alle sammen komme i bladet hver uge?

Var der ikke noget med, at bladet er blevet »slanket« på grund af besparelser?

Svar

Nej, alle kan ikke komme i bladet hver uge. Vores synes jeg fornemme tradition med, at alle medlemmer kan komme til orde, bygger på, at man også tager og viser hensyn. Traditionen presses også af, at regeringen har givet alle fagblade en anstrengt økonomi. Derfor tvinges vi til at redigere strammere. Men jeg anser det for særdeles vigtigt for foreningsdemokratiet og den pædagogiske debat, at alle holdninger kan komme frem.

Folkeskolen optager ikke alle de indlæg, vi får fra Vagn Madsen.

Thorkild Thejsen, chefredaktør, Folkeskolen


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen