Debat

LIC og medlemmerne

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære Lars Nørgaard Andersen (Folkeskolen nummer 40): Tak for dit indlæg om Lærernes IndkøbsCentral (LIC), hvor du sætter spørgsmålstegn ved medlemmernes mulighed for information og demokratisk medindflydelse.

Generelt fremgår foreningens formål og retningslinjer af »Stadgar för Lärarnas Inköpscentral«, der udleveres til alle, som ønsker optagelse i LIC. At teksten er på svensk, skyldes, at LIC er en svensk forening, hvilket også er grunden til, at den årlige generalforsamling foregår i Sverige. Bestyrelsen består af fire svenskere og fire danskere, som indstilles via en »valberedning« i henhold til almindelige retningslinjer.

Det er såvel bestyrelsens som den daglige ledelses ønske at åbne for en tættere dialog med medlemmerne for at sikre størst mulig behovsopfyldelse i forhold til foreningens formålsparagraf: »At varetage medlemmernes økonomiske interesser ved at tilbyde varer og tjenesteydelser på fordelagtige vilkår«.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

På baggrund af ovennævnte har den daglige driftsorganisation i LIC således afholdt fokusgrupper rundt om i landet med medlemmer, som ønskede at deltage. Tilbagemeldingerne fra disse fokusgrupper har været særdeles brugbare og forelå i en pressemeddelelse, som i juli blev fremsendt til Folkeskolen, som valgte ikke at bringe den.

Måtte du have tid og lyst til at deltage i opfølgende fokusgrupper, som gennemføres i november måned, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 4485 4600, hvorefter vi kan aftale nærmere.