Debat
0   189

LIC og medlemmerne

Kære Lars Nørgaard Andersen (Folkeskolen nummer 40): Tak for dit indlæg om Lærernes IndkøbsCentral (LIC), hvor du sætter spørgsmålstegn ved medlemmernes mulighed for information og demokratisk medindflydelse.

Generelt fremgår foreningens formål og retningslinjer af »Stadgar för Lärarnas Inköpscentral«, der udleveres til alle, som ønsker optagelse i LIC. At teksten er på svensk, skyldes, at LIC er en svensk forening, hvilket også er grunden til, at den årlige generalforsamling foregår i Sverige. Bestyrelsen består af fire svenskere og fire danskere, som indstilles via en »valberedning« i henhold til almindelige retningslinjer.

Artiklen fortsætter under banneret

Det er såvel bestyrelsens som den daglige ledelses ønske at åbne for en tættere dialog med medlemmerne for at sikre størst mulig behovsopfyldelse i forhold til foreningens formålsparagraf: »At varetage medlemmernes økonomiske interesser ved at tilbyde varer og tjenesteydelser på fordelagtige vilkår«.

På baggrund af ovennævnte har den daglige driftsorganisation i LIC således afholdt fokusgrupper rundt om i landet med medlemmer, som ønskede at deltage. Tilbagemeldingerne fra disse fokusgrupper har været særdeles brugbare og forelå i en pressemeddelelse, som i juli blev fremsendt til Folkeskolen, som valgte ikke at bringe den.

Måtte du have tid og lyst til at deltage i opfølgende fokusgrupper, som gennemføres i november måned, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 4485 4600, hvorefter vi kan aftale nærmere.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ