Debat

Endelig afregning til 93’erne

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære Keld Nielsen (Folkeskolen nummer 38): Folkeskolen refererer et uddrag af mit indlæg på kongressen.

Jeg støtter fuldt og helt op om vores overenskomstkrav om at gøre en særlig markant indsats for 93-gruppen. I er ansatte, der har været udsat for ændring af jeres ansættelsesforhold i forhold til de berettigede forventninger, I kunne have.

Mine udtalelser på kongressen var et indlæg mod at forbedre pensionsforholdene for alle ansat i 90'erne. Lærere ansat for eksempel 1. august 1994 var ganske klar over, hvilke løn-, pensions- og ansættelsesforhold de blev ansat under.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Hvis vi, hver gang vi laver forbedringer omkring et emne, altid skal dække dem ind, der tidligere har haft ringere forhold inden for dette område, bliver vi jo aldrig færdige.

93'erne er og bliver en meget særlig problematik, og den skal løses. Og denne gang til en fuld og endelig afregning, vi kan være bekendt.