Debat

Amtscentrene er også med

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I »Bagsmækken«, »Mere faglighed i uddannelse og efteruddannelse«, i Folkeskolen nummer 35 begræder Hanne Schou, chefkonsulent i Dansk Industri, lærernes manglende muligheder for faglighed specielt i efteruddannelsen.

Hun ser måske med rette udviklingen med fokus på lærerteam og den rummelige folkeskole som bremsende for faglige efteruddannelsestilbud og nævner i den forbindelse, at der er langt mellem sådanne på seminarier, CVUer og Danmarks Pædagogiske Universitet.

På amtscentrene i landets 14 amter og centrene i de to hovedstadskommuner er der imidlertid ikke en sådan mangel. Her tilbydes i høj grad faglig kursusvirksomhed, der ud over kortere inspirationskurser med afsæt i fag og materialer også omfatter egentlige faglige efteruddannelsestilbud af længerevarende karakter.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Og vel at mærke med succesfuld søgning.

Powered by Labrador CMS