0   156

Drop Dyrehaven

Fra den 31. august til den 24. oktober kører der ingen S-tog mellem Hellerup og Klampenborg, fordi køreledningsanlægget skal fornys. Anne Raifer fra Driftsplanlægning S-tog opfordrer derfor lærerne i hovedstadsområdet til at tage højde for situationen, når de planlægger eftersommerens ekskursioner. Måske kan årets skovtur flyttes fra Dyrehaven til Vestskoven eller et andet grønt område, og hvis turen går til Danmarks Akvarium, opfordrer hun til, at man rejser uden for myldretiden og beregner en del ekstra rejsetid, så det ikke går ud over tiden til akvariebesøget.

»Kystbanen kører, og der er også indsat busser, men kapaciteten er ikke beregnet på, at der kommer store grupper«, siger Anne Raifer og håber, at lidt god forberedelse kan forhindre, at skolebørn får en dårlig udflugtsoplevelse.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen