Debat
0   186

Dårlig undskyldning

Tænk at regeringen skulle komme til at give Thorkild Thejsen endnu en dårlig undskyldning for ikke at ville bringe pensioniststof i Folkeskolen (svar i nummer 26-28) nemlig portostøttens fjernelse.

Hvor hyklerisk hvor dybt kan Thorkild Thejsen dog synke i sin jagt på dårlige undskyldninger for at undgå pensionisterne. Lad for eksempel bladet udkomme hver anden uge, det er alt rigeligt, og lad os ved samme lejlighed få en ny chefredaktør, som vil tilgodese pensionisternes betaling til Folkeskolen med spalteplads.

Artiklen fortsætter under banneret

Svar

Ingen hverken pensionister eller andre DLF-medlemmer har de sidste mange år betalt én krone til Folkeskolen. For bladet har givet overskud. Men det er slut nu, for regeringen har pålagt bladet en årlig ekstraudgift på cirka 5,5 millioner kroner.

Jeg prøver ikke at undskylde, men at forklare, hvorfor vi skriver så lidt om pensionister. Der er mange andre vigtige problemer, emner og begivenheder med relevans for lærere, skoleledere, lærerstuderende, der heller ikke bliver omtalt. Fordi vi ikke har plads og ikke har pengene og arbejdskraften til det. Folkeskolens sidetal er skåret ned, og der spares næsten en million kroner i udgifterne til journalistisk arbejdskraft. Det kan mærkes.

Det kan lyde mærkeligt, men faktisk ville det være dyrere kun at sende et blad ud hver 14. dag. Indtægterne fra annoncer og stillingsopslag ville blive mere end halveret, og det ville udgifterne ikke.

Thorkild Thejsen, chefredaktør


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ