Debat

Dårlig undskyldning

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tænk at regeringen skulle komme til at give Thorkild Thejsen endnu en dårlig undskyldning for ikke at ville bringe pensioniststof i Folkeskolen (svar i nummer 26-28) nemlig portostøttens fjernelse.

Hvor hyklerisk hvor dybt kan Thorkild Thejsen dog synke i sin jagt på dårlige undskyldninger for at undgå pensionisterne. Lad for eksempel bladet udkomme hver anden uge, det er alt rigeligt, og lad os ved samme lejlighed få en ny chefredaktør, som vil tilgodese pensionisternes betaling til Folkeskolen med spalteplads.

Svar

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Ingen hverken pensionister eller andre DLF-medlemmer har de sidste mange år betalt én krone til Folkeskolen. For bladet har givet overskud. Men det er slut nu, for regeringen har pålagt bladet en årlig ekstraudgift på cirka 5,5 millioner kroner.

Jeg prøver ikke at undskylde, men at forklare, hvorfor vi skriver så lidt om pensionister. Der er mange andre vigtige problemer, emner og begivenheder med relevans for lærere, skoleledere, lærerstuderende, der heller ikke bliver omtalt. Fordi vi ikke har plads og ikke har pengene og arbejdskraften til det. Folkeskolens sidetal er skåret ned, og der spares næsten en million kroner i udgifterne til journalistisk arbejdskraft. Det kan mærkes.

Det kan lyde mærkeligt, men faktisk ville det være dyrere kun at sende et blad ud hver 14. dag. Indtægterne fra annoncer og stillingsopslag ville blive mere end halveret, og det ville udgifterne ikke.

Thorkild Thejsen, chefredaktør

Powered by Labrador CMS