Debat
0   183

Tavshed om årsmøde

Jeg er ked af at erfare, at redaktør Thorkild Thejsen ikke er informeret om den epokegørende nyskabelse, som årsmødet for pensionister, ifølge formand for DLFs organisationsudvalg Astrid Schjødt Pedersen, er. Årsmødet er et eksempel på en kreativ nytænkning, som ikke er hverdagskost i DLF.

Dette møde, som var startskud til et aktivt pensionistarbejde over hele landet og til en slagkraftig pensionistpolitik i vores forening, ønskede Folkeskolen ikke at deltage i. Der er ikke mandskab til at dække noget sådant. Her må den manglende information til redaktøren om mødets karakter tages op på relevant sted. Når vi tager i betragtning, at der stort set ikke er stof for pensionister i bladet, synes jeg, at det er på tide, at redaktøren ændrer holdning. Debatsiderne har deres begrænsning på grund af de korte indlæg. De giver ikke mulighed for længere, dybdeborende artikler om vore pensioner, om overenskomstkrav set fra pensionisternes side, om ideer til pensionistarbejde. Der er mange ting, som kunne tages op i vores fagblad.

Artiklen fortsætter under banneret

Forargelsen på årsmødet over Folkeskolens holdning til pensionister var til at tage og føle på.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ