Debat
0   164

Non skolae, sed vitae ...

I de seneste numre af Folkeskolen har jeg bemærket, at trivslen er kommet i højsædet i skolen. Man skal endelig sørge for at befinde sig rigtig godt og hygge sig i skoletiden. Man skal bare beskæftige sig med det, man har lyst til, så længe man synes, det er sjovt ...

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg er alvorligt bange for, at eleverne vil få et kulturchok, når de engang lukkes ud i virkeligheden. Her er det ganske andre kriterier, der prioriteres. Man skal udvise præcision og effektivitet, være omhyggelig, pligtopfyldende og udholdende. Det værdsættes højt på arbejdsmarkedet i dag.

Non skolae, sed vitae hedder det på latin. Ikke for skolen, men for livet. Det bør man lægge sig mere på sinde. Man kan altså godt trives, imens man gør sin pligt og passer sit arbejde.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks