Debat
0   173

Lærere klager over møder

Til Ole Green Sørensens fortolkninger af, hvad jeg har udtalt (Folkeskolen nummer 25), vil jeg knytte følgende kommentar: Mange lærere, jeg taler med, giver udtryk for, at der afholdes mange møder, og at værdien af møderne ikke altid er god nok i forhold til tidsforbruget. Ja, nogle lærere giver ligefrem udtryk for, at de møder sig selv og hinanden ihjel.

Artiklen fortsætter under banneret

Når lærere benytter sådanne udtryk, tager jeg det som et udtryk for, at møderne ikke lever op til deres forventninger. Der er mange opgaver, der skal løses i folkeskolen, og derfor er der ikke råd til, at mange lærere synes, at de spilder tiden ved at holde møder. Efteruddannelse er vigtig, og derfor har jeg nævnt, at tiden bruges bedre på målrettet efteruddannelse frem for uproduktive møder.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks