Værd at vide om it

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Projektet it, medier og folkeskolen er etableret for at styrke den pædagogiske anvendelse af it og andre medier i undervisningen og gøre it og medier til medspiller og drivkraft i skolens dagligdag. En tredjedel af landets skoler i 100 kommuner er med i de 100 projekter, der indtil nu er etableret.

Nu har projektet etableret en nyhedstjeneste, der bringer oplysninger af interesse for alle, der beskæftiger sig med it og medier i folkeskolen. Emnerne spænder fra video, tv og medier over fagenes udvikling og fornyelse til nye it-baserede undervisningsmaterialer og meget andet.

Informationstjenesten, der bærer det nærliggende navn »Værd at Vide fra ITMF«, administreres af projektets sekretariat under UNI-C og opdateres et par gange om måneden på www.itmf.dk. Meddelelserne udsendes desuden som elektronisk nyhedsbrev i gratis abonnement.