Debat

Fortæl om jeres visioner, Hess og Sauer

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tak, fordi I svarede på mit indlæg i Folkeskolen nummer 22 (Niels Christian Sauer) og 23 (Peter Hess).

Jeg havde håbet, at I ville skrive om jeres vision for en god folkeskole og ikke alene skrive om, hvor mange resurser der mangler i folkeskolen.

Vi har en af verdens dyreste folkeskoler, så der kommer ikke flere penge.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Opgaven må derfor være at dis­kutere skolesyn, og hvordan vi bringer den danske folkeskole op på højeste niveau igen.

Jeg tror vi, er uenige om, hvordan skolen skal være i fremtiden, men jeg vil bede jer om at bruge ferien til at skrive et indlæg om jeres vision.

Der er heldigvis mange gode lærere, som har visioner for deres arbejde. For eksempel Nicoline Frydendal fra Maglegårdsskolen, som i nummer 23 siger: »Vi elsker at gå på arbejde her«.

Det er lærere som Nicoline, der får nogle af os til at bruge vor fritid til gavn for børnene og den danske folkeskole.

Ønsket om en god sommerferie skal også gå til alle de lærere i folkeskolen, som har et mål for deres arbejde, og som primært opfatter sig som vejledere og opdragere og ikke som lønarbejdere.

Powered by Labrador CMS