Debat

Hovedstyrelsen i dyb koma

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Endelig en artikel, som beskæftiger sig med de konkrete problemer i folkeskolen, nemlig den latterligt lave løn (Folkeskolen nummer 23: »Medlemmer kræver penge på bordet«).

Jeg kunne således heller ikke deltage i debatmødet omkring Overenskomst 05 på vores skole, da jeg måtte ud og supplere indtægten andetsteds. Flere artikler af denne type i fagbladet fremover, tak.

Hvis det er rigtigt, som der står citeret, at hovedstyrelsen er kommet med et forslag om, at personlige lønstigninger mindst skal sikre reallønnen, så er det simpelthen dybt pinligt. Jeg er efterhånden bange for, at vi som profession i almindelighed har sovet i timen, og hovedstyrelsen i særdeleshed ligger i dyb koma.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler