Debat

Fy føj

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Disse udsagn om professor Niels Egelunds personlighed er af Per Lykke Nielsen fremført med gul redaktionel fremhævelse i Folkeskolen nummer 23 som argumentation mod professorens forskningsbaserede vurderinger:

1. meningspilot

2. aerodynamisk attitude

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

3. turbosynspunkter

4. komme frem fra sin duggede cockpitrude

5. gemme sig bag politisk bestilt agenda

6. undviger

7. irriteres af enhver modsigelse

Han har valgt ikke at forholde sig til Egelunds holdninger, men at anvende sit utvivlsomme sproglige talent til at beklikke budbringerens motiver, at angribe Egelunds personlighed og hans facon. Føj for helvede.

Lad os vende tilbage til at diskutere fakta og ikke benægte dem. Lad os diskutere synspunkter og ikke motiver. Overlad inkompetente dialogformer til personer, som middelmådig intelligens, mangelfuld empati og utilstrækkelig socialisering efterlader, hvor Per Lykke Nielsen nærmest brændbart lyrisk befinder sig.

Powered by Labrador CMS