Ulla Eilersgaard

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Ulla Christensen, som elever og kolleger kendte hende, døde 18. juni, 61 år. Ulla var lærer på Sæbygaardskolen siden dens start i 1973, hvor hun som den sprudlende og stærke kvinde, hun var, satte sit præg på skolens traditioner og på sine mange elever i årenes løb. Dertil kommer, at hun knyttede gode og dybe venskaber med sine kolleger.

Ulla var en kærlig og livsglad kvinde, der favnede så bredt, at det kunne tage pusten fra de fleste. Aktiv i Dansk Kvindesamfund og Sæby amatørscene og ikke mindst i sit arbejde som lærer, et job, hun virkelig brændte for. Hele livet bevarede hun den egenskab, som kendetegner en god lærer nemlig evnen til fortsat at lære nyt.

Livet forandrede sig for Ulla, da hun måtte holde op med at arbejde, men lysten til livet og lysten til at lære nyt forandrede sig ikke. Hvad enten det gjaldt litteratur, musik og filosofi, så var hun altid klar til nye udfordringer.

Ulla var et menneske, der rummede megen kærlighed. Hun ville livet til det sidste hun nåede meget og ville gerne nå endnu mere, og netop derfor var det hårdt for familien og vennerne at skulle sige farvel.

På kollegers vegne

Ingeborg Kjærgaard