0   141

Lærernes Danmarkskort skifter farve

Det er kun få uger siden, Folkeskolen bragte et kort over, hvilke kommuner der gav ekstra løn eller særligt favorable arbejdstidsvilkår til nyuddannede lærere. Men allerede nu har adskillige kommuner skiftet farve på kortet enten fordi de ikke var med i første omgang, eller fordi kreds og kommune har forhandlet sig frem til nye rekrutteringsordninger. For eksempel giver Børkop ved Vejle og Hvidovre ved København nu også et ekstra løntrin til de nye lærere. På www.folkeskolen.dk ligger det interaktive danmarkskort, som løbende bliver opdateret med nye løn- og arbejstidsaftaler, og her kan du ved et klik på den enkelte kommune læse de nærmere detaljer om, hvad den tilbyder sine nye lærere.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen