Debat

Forenkling for alvor

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg vil gerne have Ny Løn hver måned, men jeg vil ikke have Ny Løn, som vi kender den i dag. Overenskomst 2005 er det tidspunkt, hvor vi siger farvel til denne døgn»spy«flue.

Vi skal som målsætning have et ensartet lønforløb for alle. Såvel folk på Ny Løn som folk på anciennitetsløn. Kunne det hedde 33-38-44?

For min skyld kunne det godt. Benyt de kommende overenskomstmøder til at diskutere muligheder frem for begrænsninger. Hvis vi samler diverse tillæg givet for mangeartede og vidt forskellige funktioner og kvalifikationer, så er det langtfra sikkert, at 33- 38-44 er så uopnåeligt. Det rejser selvfølgelig mange spørgsmål, men lad os nu ikke sætte be­grænsninger, inden vi overhovedet er kommet i gang.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Lad os få en løn for at vareta-­ge lærerarbejdet, uanset hvilke funktioner lærerarbejdet i et til­fældigt år nu udgøres af. Det er lærerarbejdet som helhed, der skal udløse lønnen, ikke lærerarbejdets forskellige dele.

De utallige timer, forskellige forhandlere har brugt på dette misk-mask, skal anvendes mere fornuftigt. Lad os få et professionslønsystem med mere i løn til alle og forenkling for alvor.

Powered by Labrador CMS