Nyt Uddannelsesforum om it og læring

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

, jabrahamsen@dlf.org

For andet år i træk mødes hele den danske uddannelsesverden til en konference om it og læring. Det sker på Uddannelsesforum 2004, som finder sted den 27.-28. september i Odense Congress Center.

På konferencen vil der være 40 workshopper, en kæmpe udstilling, hvor leverandører af læremidler, pcer, netværksløsninger, audiovisuelt udstyr og meget mere vil vise deres produkter frem.

Desuden vil oplægsholdere som professorerne fra Danmarks Pædagogiske Universitet Niels Egelund og Per Fibæk Laursen, lektor Hans Henrik Knoop, der forsker i læring, og sociolog Henrik Dahl tale på konferencen. Åbningstalen holdes af undervisningsminister Ulla Tørnæs.

Læs mere om Uddannelsesforum 2004 på www.uddannelsesforum.dk. Her kan du også tilmelde dig. Sidste frist for tilmelding er 15. august.