Debat
0   112

Provokerende indlæg

Et svar til Mogens Lundetoft Clausen (Folkeskolen nummer 18), »Tankpasserpædagogik intet ringere«. Dit debatindlæg provokerer mig ganske kraftigt, da jeg synes, du nedgør mange væsentlige elementer i dagens folkeskole. Du remser en masse punkter op, som skal være dit argument for, at KL fremturer med tankpasserpædagogikken. Men mange af disse punkter er faktisk en del af min skolehverdag som lærer, og de er en del af skolen, for at vi kan give børnene den bedst mulige undervisning. De ting, du nævner, skal selvfølgelig ikke være bestillingsarbejde, men de skal være et stykke professionelt arbejde. Det skal være et arbejde, der bliver udført, fordi det er væ-sentligt.

En anden ting er så at implementere disse områder i skolen, og på hvilke præmisser de skal implementeres. I KL har man man-ge ideer, og vi må sørge for at hjælpe dem, så de forstår, at det drejer sig om pædagogiske redskaber og ikke økonomisk styring.

Artiklen fortsætter under banneret

Og så vil jeg lige tilføje, at jeg ikke kan se, hvad tankpasserpædagogik har at gøre med dit indlæg.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ