Præmier i natur/teknik

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

, jabrahamsen@dlf.org

Et projekt om affald vandt førstepræmien på 10.000 kroner i konkurrencen Unge Forskere om natur/teknik fra 1.-8. klasse. Det var 2.b og 2.c fra Sønder Vang Skole i Kolding, der løb med førstepræmien. En andenpræmie på 6.000 kroner gik til Jacob Brix fra Rønde og hans kopkoger. Endnu en andenpræmie fik tre elever fra Frederiksberg for deres projekt »Køleskabet«. Eleverne er Cecilie Marie Kallestrup, Bikram Singh og Jeppe Willads Petersen.

Der var tre tredjepræmier på hver 3.000 kroner. Her fik 7.c fra Katrinebjergskolen i Århus en præmie for deres »Sundhedstjek på miljøet«. Det er tredje gang, klassen vinder i konkurrencen Unge Forskere. Også 6.a fra Virupskolen i Hjortshøj fik en tredjepræmie for deres fuglekasseprojekt, og endelig var der præmie til Mathias Hansen i Aalborg for hans »hvad er en kikkert?«

Læs mere på www.unge-forskere.dk

Powered by Labrador CMS