Debat

Årsmødet 2004

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Amtskredsene er i øjeblikket i fuld gang med valg af repræsentanter til fraktion 4s årsmøde. Valgene skal være på plads inden udgangen af maj. Der skal vælges to repræsentanter fra hvert amt, som skal repræsentere kredsene i hele landet.

Årsmødet i år skal afholdes mandag den 14. og tirsdag den 15. juni på Radisson Hotel i Odense. I mødet deltager fraktion 4s hovedstyrelsesmedlem, de ti kongresdelegerede fra fraktion 4, foreningens yderligere fire repræ­sentanter i Statpensionisternes Centralforenings repræsentantskab og de 28 amtsrepræsentanter. Mødet skal være et erfarings- og inspirationsforum, hvor der bliver mulighed for at drøfte emner af såvel social som kulturel og politisk art. De ti delegerede og jeg arbejder på at få dagsordenen for mødet sat på plads, således at mødet kan blive optimalt og kan give inspiration til pensionistarbejdet i kredsene.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget