Debat
0   157

Årsmødet 2004

Amtskredsene er i øjeblikket i fuld gang med valg af repræsentanter til fraktion 4s årsmøde. Valgene skal være på plads inden udgangen af maj. Der skal vælges to repræsentanter fra hvert amt, som skal repræsentere kredsene i hele landet.

Årsmødet i år skal afholdes mandag den 14. og tirsdag den 15. juni på Radisson Hotel i Odense. I mødet deltager fraktion 4s hovedstyrelsesmedlem, de ti kongresdelegerede fra fraktion 4, foreningens yderligere fire repræ­sentanter i Statpensionisternes Centralforenings repræsentantskab og de 28 amtsrepræsentanter. Mødet skal være et erfarings- og inspirationsforum, hvor der bliver mulighed for at drøfte emner af såvel social som kulturel og politisk art. De ti delegerede og jeg arbejder på at få dagsordenen for mødet sat på plads, således at mødet kan blive optimalt og kan give inspiration til pensionistarbejdet i kredsene.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ