Penge til naturfag

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

, jabrahamsen@dlf.org

Hvis tre institutioner går sammen om et arrangement til Dansk Naturvidenskabsfestival, er der penge at søge. Festivalfonden har en halv million kroner til regionale aktiviteter under festivalen, der finder sted 24. september til 3. oktober i år. For eksempel kan en skole, et museum og en virksomhed samarbejde om et arrangement, eller flere skoler kan gå sammen. Der er deadline for ansøgninger den 1. maj, og man kan læse mere om fe­stivalen og muligheden for at søge penge på www.dnf2004.dk

Men hvis man planlægger et spændende og utraditionelt eksperiment, der formidler naturvidenskab og teknologi, og som involverer børn og unge, så kan man også søge Villum Kann Rasmussen Fonden. Her er deadline 25. maj, og man kan få flere oplysninger på festivalens hjemmeside.

Powered by Labrador CMS