Debat

Kollegial kritik er ansigt til ansigt

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vores kollega Lars Worning Hovgaard retter i sit debatindlæg i Folkeskolen nummer 14, »For mange er på badeferie«, en skarp personlig kritik mod os og fraråder lærere med mod på Grønland at søge »ekspert«-vejledning hos os på konferencesiden »Rejsen til Grønland« på www.folke­skolen.dk

Derfor føler vi os nødsaget til at reagere ved at redegøre for vores rolle og aftale med Folkeskolen angående konferencesiden. »Rejsen til Grønland« er et sted, hvor man kan læse om vores oplevelse af at være nyansatte lærere i Grønland, og hvor man kan stille os spørgsmål omkring dette. Det er netop pointen, at det ikke er et ekspertpanel, der rådgiver.

Vi stiller os i øvrigt uforstående over for den personlige kritik. En kritik, der selvfølgelig havde væ­ret at foretrække at modtage ansigt til ansigt frem for her i vores fagblad. Vi kan kun svare, at vi tager vores arbejde som lærere på Nanortalik Skole og som brev­kasseredaktører alvorligt, og vi kan til fulde stå inde for vores indlæg på »Rejsen til Grønland«.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler