Debat
0   141

Kollegial kritik er ansigt til ansigt

Vores kollega Lars Worning Hovgaard retter i sit debatindlæg i Folkeskolen nummer 14, »For mange er på badeferie«, en skarp personlig kritik mod os og fraråder lærere med mod på Grønland at søge »ekspert«-vejledning hos os på konferencesiden »Rejsen til Grønland« på www.folke­skolen.dk

Derfor føler vi os nødsaget til at reagere ved at redegøre for vores rolle og aftale med Folkeskolen angående konferencesiden. »Rejsen til Grønland« er et sted, hvor man kan læse om vores oplevelse af at være nyansatte lærere i Grønland, og hvor man kan stille os spørgsmål omkring dette. Det er netop pointen, at det ikke er et ekspertpanel, der rådgiver.

Artiklen fortsætter under banneret

Vi stiller os i øvrigt uforstående over for den personlige kritik. En kritik, der selvfølgelig havde væ­ret at foretrække at modtage ansigt til ansigt frem for her i vores fagblad. Vi kan kun svare, at vi tager vores arbejde som lærere på Nanortalik Skole og som brev­kasseredaktører alvorligt, og vi kan til fulde stå inde for vores indlæg på »Rejsen til Grønland«.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ