Debat
0   172

Sejren har mange fædre

Cand.mag. Tanja Miller undrer sig i Folkeskolen nummer 14 over, at undertegnede kan mene, at en skoles opsigtsvækkende lave karakterer kan have noget med skolens pædagogik at gøre. Et interessant synspunkt med langtrækkende, ja nærmest u­overskuelige perspektiver, men ikke desto mindre fremført ganske hyppigt, siden Hellerup Skoles snit på 7,3 blev offentliggjort.

Det mest interessante ved synspunktet er, at ingen af dets indehavere har fundet anledning til at fremsætte det i den lange periode, hvor offentligheden er blevet bombarderet med det glade budskab fra en anden, mindre markant Skub-skole, Magle­gaardsskolen. Her har det stående omkvæd lydt, at skolens høje karakterer, der i øvrigt langtfra er så påfaldende som dem fra Hellerup, er selve beviset på den fleksible skoles fortræffelighed. Skulle vi have glemt det, er det gamle ordsprog endnu en gang demonstreret: Sejren har mange fædre, men nederlaget er faderløst.

Artiklen fortsætter under banneret

Når det drejer sig om skoleudvikling, gør man klogt i at spise brød til.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen