Debat

Lad os få flere kurser

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Følgende indlæg skal betragtes som en lille korrektion i debatten om pensionistkurser, da undertegnede er blevet nævnt i debatten.

I sidste hovedstyrelsesperiode var emnet tit til debat, som regel foranlediget af os, der sad som repræsentanter for fraktion 4.

På adskillige kurser kom der forslag om en beskeden betaling, som kunne bruges til flere kurser. Men der var kun tale om flere kurser af samme længde som i dag.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg har aldrig foreslået halvandendagskurser. Det betragter jeg som discountkurser. Nej, lad os få flere kurser som i dag. Vi i fraktion 4 betaler et årligt kontingent på tilsammen cirka 0tte millioner kroner.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle, der støttede mig ved de nyligt afholdte valg. Jeg vil fortsætte den linje i arbejdet, som jeg tidligere har fulgt.