Debat

Konsekvenser af Klostervænget

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Flere har efterlyst, hvilke politiske konsekvenser Klostervænget-sagen har fået.

For det første har Enhedslisten i Københavns Kommunes økonomiudvalg fremsat tre beslutningsforslag, som stadig afventer økonomiforvaltningens kommentarer:

At Københavns Kommune udarbejder retningslinjer for administrative flytninger og stillingsændring. Hensigten er at skabe en lignende fremgangsmåde som i sager vedrørende forflyttelser og sanktioner.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

At Københavns Kommune udarbejder retningslinjer for konsulentundersøgelser af samarbejdsproblemer.

At de formulerede retningslinjer sendes til høring i samarbejdsorganer og personaleorganisationer.

For det andet har fælles refleksioner over Klostervænget-sagen ført til en konstatering af, at den har været en læreproces for både Uddannelses- og Ungdomsforvaltningen og undertegnede. Et andet forløb ville have været ønskeligt. En Klostervænget-sag vil således aldrig gentage sig med det forløb, den har haft.