På klimaopdagelse med JP Explorer

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

jabrahamsen@dlf.org

I de kommende to måneder tager Morgenavisen Jyllands-Postens berømte »exploratører« endnu en gang ud på en omfattende tur jorden rundt. Denne gang for at fortælle om, hvordan klimaændringer og forurening har lavet om på hverdagen andre steder i verden.

Turen bringer JP Explorer til både Brasiliens regnskov, arktisk Canada, Tuvalu i Stillehavet, Indien, Namibia og Kina.

I forbindelse med turen har Morgenavisen Jyllands-Posten oprettet en hjemmeside, som indeholder omfattende undervisningsmateriale med landefakta og -portrætter og temaartikler om alt fra El Niño, drivhuseffekt og ørkenspredning.

Undervejs i ekspeditionen vil hjemmesiden blive opdateret med opgaver, som knytter sig til de artikler, som vil blive bragt både i avisen og på internettet.

Find undervisningsmaterialet på www.klimaet.dk. For yderligere information kontakt Trine Jensen, JP Undervisning, på telefon 3330 8212 eller på trine.jensen@jp.dk