Debat
0   159

Tak for stemmerne

Jeg vil hermed takke for de mange stemmer, som jeg fik ved valget. Jeg vil stadig gøre mit bedste og arbejde på, at forholdene for pensionisterne forbedres de kan dårligt blive ringere. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med de øvrige delegerede fra fraktion 4. Nogle er kendte ansigter, og andre skal vi lære at kende. Jeg er sikker på, at vi får et fint samarbejde i gang med mange konstruktive ideer. Nu gælder det om at få årsmødet lagt i gode rammer. Jeg håber, at mange slutter op om dette arbejde.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen