Folkeskolens leder:

KLumpet

Underrubrik

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I november stoppede forhandlingerne om en ny arbejdstidsaftale. KL og Lærernes Centralorganisation udsendte dengang en fælles erklæring om, at der ikke havde været tid nok inden jul og at man ville forhandle igen i foråret 2004. Altså sådan cirka snart. Men nu ser det ud til, at KL allerede har besluttet sig for et sammenbrud. Forleden kunne bladet »Danske Kommuner« nemlig over hele seks sider variere over temaet, at der kun kan opnås enighed, hvis Anders Bondo Christensen får et nyt forhandlingsmandat med et andet syn på ledelse.

I KL er man så drevne til at forhandle, at man godt ved, at når en forhandlingspart gennem pressen fortæller modpartens bagland, hvilket mandat der skal gives, så lægger man gift for et resultat. Det er mere end KLumpet. Det er at stikke af fra ansvaret. Og det er udtryk for svag ledelse.

-th

Læs netnyhederne

KL har allerede besluttet sig for et sammenbrud