Debat

Statistikfusk

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Fagre nye computerverden, der heller ikke på Vejle Amtscentral ved souschef Jens Kjær Larsen (Folkeskolen nummer 24) kan klare, at man ændrer efternavn! Bop ... bop!

De højere magter prises for, at I ikke på Amtscentralen i jeres computere ejer flere og anderledes fortrolige oplysninger om kursisterne, når man behandler dem, man har, så useriøst.

Jeg synes, at jeg allerede nu, og på baggrund af dit indlæg, kan mærke aktiviteten hos revisorerne i Børkop Kommune. For her er da vist belæg for politianmeldelse for fingerede kørselsgodtgørelsesbilag. Uha da da! - Og så en offentligt ansat!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Men hr. souschef - det, der skulle have givet nogle profilerings-pluspoint i kampen for at nå chefposten i Vejle Amtscentral, er da vist blevet til minuspoint - håber jeg! - Viel Geschrei, keine Wolle - kort og godt: Statistikfusk!- Du kan jo dele roserne med afdelingsinspektør J. Schulz, Danmarks Lærerhøjskole Haderslev (Folkeskolen nummer 24), der jo ifølge fax har pudset dig på opgaven for at finde/medkommentere sensationen med mit, ifølge jeres statistik, enlige kursus! - Det smager meget af fortvivlelsens naive, komplotagtige gåen efter manden-angreb/forsvar.

Jeg må vel regne med, på kommende kurser, af J. Kjær Larsen og J. Schulz, Danmarks Lærerhøjskole, at blive noteret for antallet og varigheden af mine toiletbesøg under seancerne, for at jeg, af de to herrer, kan blive erklæret utroværdig, næste gang jeg formaster mig til at skrive noget, der ikke lige passer i deres kram!

Kan nogen fortænke mig i at nære tvivl om de fantastisk positive, statistiske besvarelser, hvis de er hentet fra samme computer i Vejle eller Haderslev. - J. Schulz, DLG, undskyld DLH (her er vist basis for et kursus i forkortelser) bryster sig af helt nøjagtigt 2.267 af slagsen! - Jamen hr. Schulz, ud af hvor mange mulige? - Alle de manglende kan højst sandsynligt lægges til gruppen: Mindre tilfredsstillende! - Jo, statistik er taknemmelig!

Til slut, kære Larsen og Schulz, og for at forhindre mistolkninger, såønsker jeg jer ikke afskaffet - kun reduceret - i betydning - i virkelighedens verden!

Flemming Kattrup

Børkop

Powered by Labrador CMS