Debat

Ekkoers kvalitet

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Gode ledere ved at for at få sin organisation til at virke skal man stimulere korpsånden, bakke sit personale op og stille relevante krav.

En skoledirektør har udtalt til Folkeskolen, at der skal være forskellige lønninger for lærerne, for man ved godt, hvilke lærere der er gode, og hvilke der er dårlige.

Ti procent af lærerne hviler så godt i sig selv, at de ved, at de er gode, ti procent tror, de er specielt gode, men er såmænd ganske almindelige. De sidste 80 procent almindeligt beskedne lærere føler sig truffet og bøjer nakken.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Nu kan man overveje, om den slags ledelsesværktøj, hvor man råber banale fordomme ud, er udtryk for dårlig personalepolitik, eller det bare er inkompetent ledelsespolitik.

Kvaliteten af ekkoer afhænger af kvaliteten, af de råb, man sender ud.

H.C. Grau Nielsen

Odense