0   219

Gode historier til lokalpressen

Kampen for et bedre image skal også føres lokalt. Lærere kan for eksempel invitere den lokale presse ud på deres skoler, så journalisterne kan se, hvad der foregår.

- Vi forventer ikke, at de skriver meget om den almindelige undervisning, men vi tror, at vi kan få dem til at interessere sig for de mange projekter om kvalitetsudvikling, siger Flemming Ernst, formand for Hvidovre Lærerforening.

Artiklen fortsætter under banneret

Det var på hans forslag, at kongressen i Danmarks Lærerforening vedtog en mediekampagne forud for næste års forhandlinger om en ny overenskomst. Flemming Ernst var således et naturligt valg, da der skulle nedsættes en gruppe til at tage sig af kampagnen.

Lærerne skal ikke holde sig tilbage, selv om der ikke ligefrem står 'projekt' på deres undervisning, mener han. Hvis de laver noget spændende med eleverne, gælder det om at få fat i pressen.

- De må så forklare, hvor kvaliteterne ligger i deres undervisning, og hvilke krav det stiller til dem selv og deres elever, siger Flemming Ernst, der ikke vil overlade al initiativ til at kontakte pressen til den enkelte lærer. Det bør kredsene være med til at styre.

Ud over Flemming Ernst består arbejdsgruppen af kredsformændene Jette Jensen, Århus, Niels Munkholm, Odense, og Helen Sørensen, Herning. Fra hovedstyrelsen deltager Stig Andersen, Karsten Holst, Jørgen Stampe, Anders Balle, Anders Bondo Christensen og Ernst Øxner. Tom Egholm er formand for gruppen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet