Debat

Folkeskolen s billedvalg

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

'Asger nåede at lave en lille, krabbeformet bog om krabbers levevis, før han sammen med Kjartan kastede sig over studiet af fladfisk.' Men han blev også fotograferet, og hans billede kom i Folkeskolen nummer 46, side syv.

Jørn arbejdede med Lærerhøjskolen og forskning og encyklopædi, før han kastede sig over bogen 'Sidste udkald'. Det kan man også læse i Folkeskolen nummer 46. Det er på side 46 - uden billede. Vedlagt sender jeg redaktionen et foto. Det er kopieret efter en af de mange aviser, der har bragt så mange interview, foromtaler, kronikker og anmeldelser i forbindelse med bogudgivelsen, at man skulle tro, de var pædagogiske fagblade.

Karl Brok

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Rask Mølle

Powered by Labrador CMS