0   87

Frede Løfvall

Lørdag den 17. oktober modtog vi på Lynge Skole den sørgelige meddelelse om Frede Løfvalls pludselige og alt for tidlige død. Frede blev kun 53 år.

Som en meget kompetent og engageret lærer ydede Frede en meget stor indsats for de børn, han lærte at kende gennem sin undervisning. Hans lærergerning har været kendetegnet ved stor faglig dygtighed og en særdeles samvittighedsfuld forberedelse af undervisningen.

Artiklen fortsætter under banneret

Frede var optaget af mange fag i skolens hverdag, men specielt har alle elever nydt godt af hans store viden om og interesse for fysik, matematik og natur/teknik. Han forstod på en sjælden måde at gøre disse fag interessante og nærværende for sine elever.

Kendetegnende for Frede var også, at han ejede evnen til at få alle børn til at føle, at de kunne noget. Han havde nemlig forstået hemmeligheden ved at få børn til at føle sig betydningsfulde i et fællesskab sammen med dem.

Frede var højt respekteret i forældrekredsen, og både elever og forældre vil med glæde huske en meget afholdt lærer. Vi på skolen vil huske Frede for mange dejlige små og store episoder, hvor han som en medlevende personlighed gjorde sig synlig med mangen en bemærkning til dagligdagens begivenheder. Men måske vil vi mest huske Frede for hans store hjælpsomhed. Han var altid villig til at gøre en indsats, sin del af arbejdet med et glimt i øjet og en kvik bemærkning.

Lynge Skole har ved Frede Løfvalls død mistet en meget dygtig og givende lærer, og vi andre har mistet en god ven og kollega. Han efterlader et stort tomrum, men vi vil tænke tilbage på mange sjove og hyggelige timer sammen med Frede.

Vi vil altid mindes Frede som en trofast ven og en dejlig kollega.

Vore tanker går nu til Marian, Eva og Steffen og deres familier.

På Lynge Skoles vegne

Arne Thøgersen

tidligere skoleinspektør


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet