Debat

Klar tale om ny løn

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære Stig Petersen, Kokkedal (Folkeskolen nummer 43).

Jeg kan godt forstå, at du gerne vil vide, hvor medlemmerne af hovedstyrelsen står i forhold til ny løn, og derfor iler jeg i blækhuset.

Men jeg kan ikke undlade at gøre opmærksom på, at det er hverken første, anden, tredje og nok heller ikke sidste gang, at jeg tilgiver min holdning til ny løn. Det er sket her i debatspalterne, i referater fra hovedstyrelsesmøderne og sidst i Folkeskolens reportage fra kongressen, og det ærgrer mig da lidt, at du ikke har bemærket det.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

I mit indlæg fra kongressens talerstol forklarede jeg, hvorfor jeg ikke støttede hovedstyrelsens forslag til ny løn. Mine begrundelser svarer langt hen ad vejen til dem, du giver udtryk for i dit læserindlæg.

Jeg sluttede mit indlæg af med at sige, at der på baggrund af de tilbagemeldinger, vi har fået fra overenskomstmedlemsdebatten, kun er en anstændig vej for foreningen at gå, og det er at begynde at argumentere for en videreudvikling af det lønsystem, vi allerede har.

Jeg tillod mig også at bemærke, at den opgave, nemlig at gøre det, medlemmerne har tilkendegivet, at de ønsker, må være som skabt for en fagforening.

Jeg tilhører godt nok et mindretal i hovedstyrelsen - indtil videre! Men lad os nu se, hvad der sker. For medlemmernes tale i forhold til ny løn og arbejdstid var klar.

Forringelser vil ikke blive accepteret.

Lotte Lange

medlem af

DLF's hovedstyrelse

Powered by Labrador CMS