Debat
0   142

Klar tale om ny løn

Kære Stig Petersen, Kokkedal (Folkeskolen nummer 43).

Jeg kan godt forstå, at du gerne vil vide, hvor medlemmerne af hovedstyrelsen står i forhold til ny løn, og derfor iler jeg i blækhuset.

Artiklen fortsætter under banneret

Men jeg kan ikke undlade at gøre opmærksom på, at det er hverken første, anden, tredje og nok heller ikke sidste gang, at jeg tilgiver min holdning til ny løn. Det er sket her i debatspalterne, i referater fra hovedstyrelsesmøderne og sidst i Folkeskolens reportage fra kongressen, og det ærgrer mig da lidt, at du ikke har bemærket det.

I mit indlæg fra kongressens talerstol forklarede jeg, hvorfor jeg ikke støttede hovedstyrelsens forslag til ny løn. Mine begrundelser svarer langt hen ad vejen til dem, du giver udtryk for i dit læserindlæg.

Jeg sluttede mit indlæg af med at sige, at der på baggrund af de tilbagemeldinger, vi har fået fra overenskomstmedlemsdebatten, kun er en anstændig vej for foreningen at gå, og det er at begynde at argumentere for en videreudvikling af det lønsystem, vi allerede har.

Jeg tillod mig også at bemærke, at den opgave, nemlig at gøre det, medlemmerne har tilkendegivet, at de ønsker, må være som skabt for en fagforening.

Jeg tilhører godt nok et mindretal i hovedstyrelsen - indtil videre! Men lad os nu se, hvad der sker. For medlemmernes tale i forhold til ny løn og arbejdstid var klar.

Forringelser vil ikke blive accepteret.

Lotte Lange

medlem af

DLF's hovedstyrelse


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ