Debat

Amputation

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Afghanistans talibanere amputerer livet for kvinder og børn. Og så kan vi sidde foran tv og forarges.

Men i Søllerød Kommune kan der blive tale om et klem-, kram- og knusforbud på institutionerne! Skal vi lade galskaben gribe os og lade det modbydelige tilfælde i Gladsaxe have held med sig og få lukket af for livets allerhøjeste værdi: Kærligheden, varmen?

Mine helt højeste barndomserindringer er min fars kys på kind, lige før han tog bort, og et eneste knus fra min elskede lærerinde - og det var i den kolde besættelsestid.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Selv har jeg som tidligere medarbejder i Børneforsorgen (Lærlingeplejehjem), folkeskolelærer i 32 år og nu medarbejder i Mariatjenesten fået og givet masser af kram, knus og klem - og mine egne tre piger -åh Gud dog: Tusindvis, tror jeg.

Som en pige i 2. klasse sagde til mig for et par år siden: 'Gregers! Jeg skal ha' et kram, nu!' Og det fik hun sandelig. - Og tænk, jeg fik også et!

Gregers Westh Mortensen

Ramløse

Powered by Labrador CMS