Debat

Bedre dialog

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Svar til Jørgen Pagh Andersen (Folkeskolen nummer 42). Jeg har i min kommentar ikke kommenteret 'vrede', men forholdt mig til dels overskriften i Folkeskolen nummer 39 (Pensionister raser), dels mit møde med de delegerede fra Fraktion 4 (hermed også de to pensionister, der udtaler sig i den pågældende artikel). Jeg oplevede som sagt ikke raseri, men derimod kritik af informationsniveauet og dialogen. Det skyldes blandt andet udskiftning i gruppen af delegerede, men det forklarer ikke hele problemet. Jeg gav derfor såvel på mødet som i min kommentar og i min forelæggelse på kongressen udtryk for, at vi må vurdere, hvordan vi kan forbedre dialogen med og informationer til pensionisterne.

Endelig kan jeg oplyse, at det aldrig har været meningen, at vores medlemskab af Statspensionisternes Centralforening skulle drøftes på kongressen. Det er hovedstyrelsen, der beslutter, hvilke foreninger vi skal være medlem af.

Karsten Holst Nielsen

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

formand for DLF`s organisationsudvalg

Powered by Labrador CMS