Aids-Fondet søger ambassadører

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den 1. december er det World Aids Day. Det markerer Aids-Fondet ved at udnævne ambassadører blandt medarbejderne på de danske arbejdspladser, herunder selvfølgelig også de 1.700 folkeskoler. Aids-Fondet tror nemlig, at medarbejderne stiller krav til deres arbejdsplads om et socialt engagement, det er derfor de ansatte, man henvender sig til.

Med projektet 'Ambassadør for Aids-Fondet for en dag' kan medarbejderne tage initiativ til, at arbejdspladserne viser deres sociale engagement på den dag, hvor aids-sagen markeres verden over.

Ambassadørerne skal skabe opmærksomhed om Aids-Fondets arbejde blandt andet ved at sælge aids-sløjfer på arbejdspladsen på World Aids Day. Aids-sløjfen er et stærkt internationalt symbol på et engagement i aids-sagen, som viser solidaritet med hiv- og aids-ramte.

Ambassadørerne får tilsendt en mappe med information om hiv-smitte og aids og om fondets arbejde.

Aids-Fondet og filmselskabet Zentropa inviterer de første 200 tilmeldte ambassadører med ledsager til snigpremiere på familiefilmen 'Glaspusterens Børn' med Stellan Skarsgård og Pernilla August i hovedrollerne.

Yderligere oplysninger på telefon 3927 1440.