Debat

Jeg foretrækker DLF

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lærere og ledere har brug for hinanden i samarbejdet om udviklingen af skolen. Det er vigtigt, at vi udvikler fælles standpunkter i forhold til den fælles arbejdsplads.

Den faglige debat skal naturligvis føres i et forum, hvor begge grupper kan komme til orde. Derfor bør lærere og skoleledere fortsat høre til i den samme forening.

Med blandt andet min stemme har kongressen netop vedtaget en model for skoleledernes organisatoriske placering i Danmarks Lærerforening, som skaber - og giver gode muligheder for en fortsat udvikling af - grundlaget for en kvalificeret varetagelse af skoleledernes interesser inden for foreningens rammer.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Jeg er medlem af fagforeningen DLF og i øjeblikket også medlem af den faglige forening Danmarks Skolelederforening. Det er ikke længere holdbart!

Efter det seneste møde i Skolelederforeningens repræsentantskab er jeg nødt til at melde mig ud. Det er umuligt at opretholde medlemskab af en faglig forening, hvis erklærede mål er at overtage fagforeningens forhandlingsret.

Jeg skal ikke undlade at gøre opmærksom på, at jeg med stigende undren og irritation har set, hvordan Skolelederforeningen med populistiske tiltag og på det seneste åbenbart også med direkte ukorrekte oplysninger forsøger at nå det mål - få skolelederne til at vælge anderledes, end jeg gør.

Splittelsespolitikken og den form for propaganda tiltaler ikke mig!

Jeg ønsker at fastholde et godt samarbejde om folkeskolens udvikling - og foretrækker medlemskabet af DLF.

Steen Skaarup

viceskoleinspektør

Haldum-Hinnerup Skolen