Debat
0   150

Dialog og information

Det er med et godt tilsagn, Karsten Holst Nielsen slutter sin kommentar 'Kvalitetsudvikling af dialogen' i Folkeskolen nummer 39. 'Tilbage står så, at vi fortsat skal kvalitetsudvikle vores dialog og vores information i organisationen, så ikke manglende eller forkert information skal give anledning til vrede og store overskrifter.'

Jeg er helt enig heri. En grundig information er grundlag for en god dialog og styrker sammenholdet.

Artiklen fortsætter under banneret

Nu har hovedstyrelsen besluttet Fraktion 4's medlemskab af Statspensionisternes Centralforening (SC), og kongressen har besluttet at fratage pensionisterne stemmeretten ved overenskomsten.

Nu mangler så en ordentlig information om, hvad 'noget andet i stedet for urafstemningen' egentlig er.

SC's vedtægter - hovedstyrelsens overvejelser om repræsentationen i SC, valg eller udpegning - hovedstyrelsens overvejelser om DLF's vedtægter og SC - SC's overenskomstkrav . . .?

En præsentation af SC's formand i Folkeskolen kunne også bidrage til belysning af den forventede større indflydelse for tjenestemandspensionisterne i overenskomstsituationen.

Kvalitetsudvikling af dialogen kan ganske enkelt og hurtigt ske ved, at de 10.800 Fraktion 4-medlemmer bliver fyldestgørende og rigtigt orienteret om forholdene vedrørende deres medlemskab af SC.

Da Folkeskolen er pensionisternes vigtigste og i mange tilfælde eneste kilde til information om pensionsforhold, må det selvfølgelig ske gennem bladet.

Elisabeth Jønch-Sørensen

Fraktion 4-delegeret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ