Debat
0   178

På højde med andre

I diskussionen om ny løn er der en del personer, der taler for, at det skal vi gå ind på, og de argumenterer så med, at der er en lønsumsramme til rådighed, der skal udfyldes.

Så nu vil det være spændende at få belyst, hvorledes DLF vil sikre, at de aftaler, man laver med Kommunernes Landsforening (KL), bliver overholdt.

Artiklen fortsætter under banneret

Under overskriften 'Kommuner nøler med nyt lønsystem' skrev Information '. . . Èn gruppe kommuner er stort set færdige. En anden gruppe er godt i gang, og så er næsten halvdelen kun lige steget på vognen eller slet ikke startet . . .'

I samme artikel udtaler en repræsentant for KL, at man har opfordret kommunerne til at blive færdige til november (ifølge aftalen skulle forhandlingerne være færdige 1. oktober!!). KL hverken kan eller vil gå ind og forhandle for de kommuner, der ikke er færdige.

En anden problemstilling, det kunne være interessant at få belyst, er, at det er yndet at sammenligne sig med andre grupper og deres lønninger.

Enhver ved, at sygeplejerskerne gerne vil op på niveau med lærerne, men der er også dem, som mener, at vi lærere skal på højde med politibetjentenes lønninger.

H.C. Grau Nielsen

Odense


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ