Debat

Under bæltestedet

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Krigen raser. For mig at se har den ene part klart overtrådt Geneve-konventionen, nemlig Danmarks Skolelederforening. Uenighed er i orden, men manglende redelighed er under bæltestedet. Ledelsen i Skolelederforeningen må føle sig i defensiven, siden den anvender den slags metoder. Hans Martin Jepsen og Skolelederforeningen har et meget alvorligt problem, hvis de ikke er i stand til at dokumentere de fremsatte påstande i sidste nummer af DS-nyt omkring forhandlingerne i Skanderborg. Som sagen foreligger nu, må jeg konstatere, at Skolelederforeningen er nogen anløbet i kanten, og det er fuldstændig uacceptabelt.

Det kan ikke være rigtigt, at hvis Danmarks Skolelederforening ikke er i stand til på korrekt vis at argumentere for sin egen berettigelse, så kan man i stedet for mistænkeliggøre DLF.

Min grundholdning er, at jeg naturligvis skal være medlem af min brancheforening, Danmarks Skolelederforening, selvom min fagforening hedder DLF, men på baggrund af de seneste hændelser, kulminerende med sagen i Skanderborg, vil jeg overveje mit medlemskab af Danmarks Skolelederforening.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Bent Hansen

Lejre