Debat
0   169

Under bæltestedet

Krigen raser. For mig at se har den ene part klart overtrådt Geneve-konventionen, nemlig Danmarks Skolelederforening. Uenighed er i orden, men manglende redelighed er under bæltestedet. Ledelsen i Skolelederforeningen må føle sig i defensiven, siden den anvender den slags metoder. Hans Martin Jepsen og Skolelederforeningen har et meget alvorligt problem, hvis de ikke er i stand til at dokumentere de fremsatte påstande i sidste nummer af DS-nyt omkring forhandlingerne i Skanderborg. Som sagen foreligger nu, må jeg konstatere, at Skolelederforeningen er nogen anløbet i kanten, og det er fuldstændig uacceptabelt.

Det kan ikke være rigtigt, at hvis Danmarks Skolelederforening ikke er i stand til på korrekt vis at argumentere for sin egen berettigelse, så kan man i stedet for mistænkeliggøre DLF.

Artiklen fortsætter under banneret

Min grundholdning er, at jeg naturligvis skal være medlem af min brancheforening, Danmarks Skolelederforening, selvom min fagforening hedder DLF, men på baggrund af de seneste hændelser, kulminerende med sagen i Skanderborg, vil jeg overveje mit medlemskab af Danmarks Skolelederforening.

Bent Hansen

Lejre


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ