Debat

Misvisende

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvad er nu det? I Folkeskolen nummer 39 læser jeg en overskrift, som lyder: Pensionisterne raser. Den er misvisende, ja, endda misinformerende om det efterfølgende indhold. Derfor vil jeg gerne spørge: 'Hvem sætter overskrifterne i Folkeskolen?'

Det mindste, man kan forlange af en overskrift, er vel, at den dækker det efterfølgende indhold og ikke blot er sat for at skabe sensation eller som en provokation, hvad jeg ikke ønsker at tro var tilsigtet. Det bør være sådan, at man kan stole på vort medlemsblad. Man kan så håbe, at den malplacerede overskrift før kongressen må være en enlig svale.

Mogens Vindegaard

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Roskilde

Svar

De enkelte journalister kan forsyne deres artikler med overskrifter. Det er redaktionssekretærens opgave at vurdere og bestemme, hvad der skal stå i en overskrift. Ansvaret har chefredaktøren, som er:

Thorkild Thejsen