Debat

Grundlæggende fællesskab

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære Tom Kolind

(Folkeskolen nummer 37)

Både de tjenestemandsansatte og de overenskomstansatte har problemer med pensionen. Begge grupper er som pensionister ude af arbejdsmarkedet og vejer derfor ikke så tungt til, når der skal forhandles.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Det er et grundlæggende fællesskab, der betyder, at eventuelle interessemodsætninger ikke skal løses gennem gensidige angreb eller slagsmål, men gennem åbne diskussioner og afvejning af interesserne inden for det muliges rammer.

Som tjenestemandspensionister er det vores medlemsret at kæmpe for vores interesser, som det er de overenskomstansattes ret at kæmpe for deres - og de erhvervsaktives ret at kæmpe for deres. Men kun ved fælles fodslag kan der opnås resultater.

Broderstrid vil kun gøre det lettere for politikerne, der jo desværre har fat i den lange ende, at føre en del og hersk-politik.

Jørgen Pagh Andersen

Københavns Lærerforenings pensionistafdeling