Chef forlader dlf/a

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Holden Schmidt forlod per 31. august stillingen som forretningsfører i arbejdsløshedskassen dlf/a, oplyser a-kassens formand Tom Egholm. Det skete ved en frivillig fratrædelsesaftale, og hverken Tom Egholm eller Holden Schmidt ønsker at udtale sig yderligere. Souschef i a-kassen Frank A. Jørgensen er konstitueret i stillingen som forretningsfører indtil videre.

Holden Schmidt var medlem af Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse fra 1976-1984. Han var 1. næstformand fra 1980 og var leder af den arbejdsgruppe, der forberedte oprettelsen af Lærerforeningens a-kasse, og i 1984 blev han daglig leder af den nye a-kasse.

Frank A. Jørgensen har også en baggrund som lærer, men kom fra en kommunal lederstilling, da han for godt to år siden blev ansat som souschef i dlf/a.

kara