0   79

Else Pihl

I sommerferien fik vi meddelelse om, at vores kollega Else Pihl var død. Else blev for halvandet år siden ramt af en alvorlig kræftsygdom. Med al sin energi kæmpede hun imod sygdommen. Efter operationen kom hun tilbage i sit job som dansk/klasselærer, og vi troede, vi slap med skrækken.

Kort før sommerferien skulle Else indlægges igen - til et mindre indgreb. Men sygdommen fik overtaget, og hun døde lørdag den 11. juli.

Artiklen fortsætter under banneret

Else Pihl blev 51 år.

Else stod netop for at skulle begynde en ny epoke i sit liv. Hun skulle have orlov i dette skoleår og flytte tilbage til Roskilde, hvor hun og hendes mand stammer fra. Else Pihl har været ansat ved Højelse Skole siden 1971, hvor hun i flere perioder har været dansk/klasselærer.

Eleverne har altid nydt godt af hendes kreativitet, som hun naturligt fik passet ind i undervisningsforløb. Hun var god til at få børnene med ud fra de forudsætninger, de har, ligesom hun var god til at kende sine egne begrænsninger.

Else var i besiddelse af stor ro og balance, som smittede af i hendes samvær med både elever, forældre og kolleger.

Under hele sit sygdomsforløb har hun haft en fantastisk støtte i den nærmeste familie, som betød så meget for hende. Hun var på sin egen stille måde så stolt af sine og Hennings sønner. Vi har den dybeste beundring for, hvordan de sammen har kæmpet med Else mod sygdommen og sender dem vore tanker og inderligste medfølelse.

Æret være Elses minde.

Kollegerne ved Højelse Skole


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet