0   67

Ung dialog om sex

'Jeg tror, at mange lærere er bange for at give sexundervisning. Jeg synes, det er godt, at unge mennesker som jer kommer ud og snakker om aids, sex og så videre. Vores gamle lærere ville ikke kunne fortælle det så godt som jer. I er unge og forstår os bedre. Jeg tror også, at mange af os åbner os mere op, når vores lærer ikke er til stede.'

Brevet er skrevet af en pige i 9. klasse, der har haft besøg af Ung Dialog. Ung Dialog består af 80 frivillige unge mellem 16 og 20 år og blev startet af Københavns Amt i 1992. Ung Dialog kommer på besøg i folkeskolens 9.-10.-klasser og til gymnasier og HF-kurser i Københavns Amt og diskuterer sex og hiv/aids med eleverne, uden at læreren er til stede.

Artiklen fortsætter under banneret

Besøget er gratis og varer to lektioner. Yderligere oplysning om Ung Dialog kan fås hos aids-konsulent Peter Ingvardsen på telefon 4322 2393 eller på hjemmesiden:

www.kbhamt.dk.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet