Debat
0   226

Er alle lige

Som det fremgår af debatspalterne, bringes svaret ofte i det efterfølgende nummer af Folkeskolen på indlæg direkte rettet til en kollega. Og det kan kun lade sig gøre, hvis redaktøren er så flink at sende det relevante manuskript til den implicerede kollega inden deadline. Det er en fordel for debattørerne og ikke mindst for dem, der følger debatten. Førstnævnte skal ikke mobilisere kamphormonet over en længere periode - sidstnævnte ikke blade numre tilbage for at finde den røde tråd.

Også jeg har nydt dette privilegium - altså haft mulighed for at svare i det efterfølgende nummer af Folkeskolen.

Artiklen fortsætter under banneret

Men ikke længere! Ikke efter min disput med redaktøren om blandt andet ytringsrettens forvaltning i nærværende blad.

Vel kan jeg fint leve med de indskrænkede muligheder, men min nysgerrighed driver mig til at spørge, om denne nedklassering har noget at gøre med 'gode' og 'dårlige' kunder?

Eller er nogle bare mere lige end andre - efter redaktionelt skøn? Kanhænde noget helt tredje? Noget med rangklasser - som når Dronningen inviterer til kaffe, og hvor særligt udvalgte skal bydes først af lagkagen, fordi de er fornemmest?

Jeg spørger bare!

Niels Christian Christensen

Hjørring

Svar

Alle behandles ens!

I sommerperioden, hvor der er længere tid mellem bladene, sender vi ikke orienteringsbreve til debattørerne. Og heller ikke, når vi lukker en debat om et emne.

Redaktionen


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ