Frikvarter

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Feriehumør

Kun i ferierne opleves den evige kærlighed i 14 dage.

Uschi Glas

Feriekursus

At holde ferie uafbrudt ville være en god træning til et ophold i helvede.

Bernard Shaw

Tilbage til naturen

I Kulhuse var der i 1996 en campingvogn med vitrineskab til de pæne glas.

Ifølge Martin Kongsted

Interrail

I 1843 kørte H.C. Andersen gennem en lang jernbanetunnel mellem Køln og Aachen og nåede at sige Fadervor seks gange, før han var ude af det forfærdelige hul.

Ifølge hans dagbøger

Kurrejse

På de celebre internationale badesteder opbygger man sin selvagtelse gennem et spektakulært forbrug af champagne, kaviar, designertøj, sportsvogne og dyre duller.

Jørgen Mosbech

La bella Italia

En ulidelig helvedesild om sommeren, en isnende dødskulde gennem marv og ben om vinteren. Sådan er Firenze. Florentinerne er støjende, evigt mandolinklimprende som fra en galeanstalt.

Osvaldo de Medici

Meet the Danes

København er en fuldkommen uinteressant by at feriere i . . . alt er småtskåret . . . ingen værtshuse med uspolerede kraftkarle . . . manden ved smørrebrødsvognen ligner en skoleinspektør.

Ifølge forfatteren H. Heeresma

Vandskræk

Det tilrådes, at man ikke bader før tre dage efter ankomsten til badehotellet og højst tager tre bade a fem minutter den første uge.

Gammelt opslag på badehotel

Powered by Labrador CMS